Esittely

Camino Flamenco on viiden kotimaisen flamencotaiteilijan muodostama kollektiivi. Ryhmän kolme tanssijaa ovat tyyliltään erilaisia ja myös eri-ikäisiä, mikä tuo mukanaan mielenkiintoisen monimuotoista ilmaisua. Ohjelmisto perustuu perinteiseen flamencoon omin persoonallisin maustein. Ohjelmistossa on tunnelmaltaan vaihtelevia tanssinumeroita, vahvoja lauluosuuksia sekä taidokkaita kitarasooloja, sekä perinteistä materiaalia että parhaillaan toista levyään työstävän Toni Jokiniityn omia sävellyksiä.

Toni Jokiniitty – kitara
Ulla Mäkilä – laulu
Erika Alajärvi – tanssi, palmas
Tove Djupsjöbacka – tanssi, palmas
Marja Rautakorpi – tanssi, palmas

Kokoonpano debytoi Tukholmassa keväällä 2016 ja on esiintynyt ahkerasti parin vuoden ajan esityksensä nimellä ”Décadas – Flamencon voimaa!”. Tähän mennessä ryhmä on nähty muun muassa Helsingin XX Flamencofestivaalilla ja Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla sekä lukuisilla kotimaan näyttämöillä Turun Sibeliusmuseosta Kemijärven kulttuurikeskukseen. Yhdessä he ovat esiintyneet Suomen lisäksi Ruotsissa ja erikseen he ovat vierailleet esiintymässä myös Espanjassa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä ja Virossa.

Yleisöpalautetta:
”Upea esitys ja taitavaa tulkintaa.”
”Kaunista ja taidokasta perinteistä flamencoa. Juuri sitä, joka muinoin houkutteli lajin pariin.”
”Oletteko te todellakin suomalaisia?!”

Tilaa keikalle!

Esityksen kesto 60–90 minuuttia, väliajalla tai ilman.
Kokonaispakettiin on mahdollista yhdistää myös Tove Djupsjöbackan alustusluento, jonka kautta yleisö voi syventää tietämystään flamencosta taidelajina ennen esitystä. Tähän asti yli puolet keikoista on sisältänyt luento-osuuden, joten se on osoittautunut suosituksi yleisönlämmittelykeinoksi.

Tekniset yksityiskohdat:
Äänentoistotarpeet: pienikalvoinen kondensaattorimikrofoni kitaralle ja laulumikrofoni ja telineet molemmille. Tarvittaessa äänentoistokalustoa löytyy myös omasta takaa.
Tanssi muuntautuu hyvin monenlaiseen tilaan teatterista kellariin, tilaa olisi hyvä olla vähintään 3×4 metriä. Puulattiasta pidämme erityisesti, mutta ohut tanssimattokin sopii.
Esitykseen kannattaa yhdistää kaikenlaisia kursseja tai luentoja tanssista, kitarasta, laulusta tai rytmiikasta. Lisätietoja kurssitarjonnasta tarvittaessa.

Ota yhteyttä! camino[at]caminoflamenco.fi
Facebook: https://www.facebook.com/pg/caminoflamencoFI/